Laat je verrassen door het originele tijdloze assortiment van Otiss.

Over ons

Otiss, de droom die uitkwam

Otiss is de belichaming van landelijke stijl met een tijdloze uitstraling.  Vaak met elegante details.  Onze firma is opgericht in 2003.

De droom ontstond door het bezoeken van landen zoals Bali, Taiwan, Frankrijk, India,…   maar ook markten.  Vaak ontdekten wij er verborgen pareltjes die een nieuw leven verdienden.  Mooie objecten, ontwerpen met een verhaal. Deze passie van reizen en het ontdekken, werd een bedrijf. 

Onze ruime keuze aan design omvat meubel-, bad-, keuken-, decoratieartikelen, Deze zijn allemaal door ons ontworpen. Wij zijn steeds persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van alle nieuwe collecties. Ons team is heel het jaar door bezig met verschillende collecties.  

Otiss is een bedrijf dat meubels en decoratieve objecten creëert om woonruimtes te personaliseren.  Otiss is milieubewust, de collectie heeft dan ook bijna volledig zijn eco labels, en qua verpakking stellen wij ook onze eisen. Otiss is uitgegroeid tot een bekende speler door zijn tijdloos gamma aan meubelen.  Zowel in de privésector als in horeca / hotel sector.

 

Waar gaat ons hart sneller van slaan ? 

Wij laten ons steeds inspireren door nieuwe materialen en kleuren.

Dankzij hechte samenwerking met onze leveranciers, zijn wij voortdurend mooie en natuurlijke collecties aan het creëren.

Het is deze passie & vakmanschap die onze klanten steeds weer opnieuw inspireert en verrast.

 

 

"Dromen zijn bedoeld om uit te komen, anders zijn het maar dromen."