Laat je verrassen door het originele tijdloze assortiment van Otiss.

Onze Eetkamers

Onze eetkamers bevat diverse landelijke meubelen maar ook moderne eetkamers met steeds de nodige warmte van hout. Stijlvolle meubelen zorgen voor een aparte sfeer, maak van jou huis een thuis !

Onze Woonkamers

Een leuke unieke salon ? Of liever een fauteuil dat jouw interieur naar een hogere niveau brengt?  Ontdek onze favoriete collecties voor jouw interieur.

Onze Badkamers

Otiss biedt een collectie badkamermeubelen aan, bekijk hier onze ruime collectie landelijke badkamermeubelen.  Deze zijn tijdloos en geven een warme gezellig gevoel met de natuurlijke landelijke uitstraling.

Onze Keukens

Bekijk onze collectie keukens met FSC keurmerk, dit staat voor verantwoord bosbeheer.  Onze keukens zijn modulair samen te stellen.  Met deze keukens scoor jij door gezelligheid met een landelijk karakter !

Onze Slaapkamers

Een slaapkamer moet functioneel zijn, een prachtig bed, handige nachtkastjes. Dit in combinatie met een van landelijke kleerkasten.

Onze Kleinmeubelen

Enorme selectie en inspirerende trends aan kleinmeubelen.  Kleinmeubelen passen in elke kamer van jouw huis.  Gaande van een mooie wandtafel, salontafel, bijzettafel of een klein lade kastjes.

Verlichting

Unieke en uitgebreide verlichting, gaande van landelijke verlichting tot sfeervolle strakke verlichting. Een goede verlichting in huis is heel belangenrijk. Breng sfeer in jouw huis door onze collectie verlichting. Gaan van wandlampen, vloerlampen, hanglampen, tafellampen,....

Woonkameraccessoires

Ontdek ons ruim accortiment aan decoratie, tapijten, schilderijen. Bij Otiss koop jij de mooiste woonaccessoires om van jouw huis een thuis te maken! Geef jouw interieur een upgrade! Sfeervol en stijlvol wonen. Een klik verwijderd van onze nieuwe woonideeën.


Klimaatvriendelijk online kopen

Verschillende betaalmogelijkheden

Gemonteerde meubelen

Leveren en retour


Bestsellers